Pachet revizie ( verificare , curatare , igienizare si completare cu freon ) = 350 lei

Revizie climatizare Gree Roșu

Revizie climatizare Gree Roșu

Aveți nevoie urgentă de Revizie climatizare Gree Roșu? Contactați-mă!

Ofer foarte rapid și la cele mai bune prețuri Revizie climatizare marca Gree, în zona Roșu.

Repar orice tip de aer condiționat model split sau dublu split on-off. Ofer service specializat cu persoane calificate în domeniu frigotehnic.

Foarte important: împreună cu Revizie climatizare Gree Roșu se face și o evaluare a corectitudinii instalării, atât din punct de vedere funcțional, cât și ca randament pentru spațiul acoperit. Dialogul cu clienții este o parte importantă a relației și ajută la executarea unor lucrări de calitate, garantând satisfacție pe termen lung.

Revizie climatizare Gree Roșu

De ce să apelați la mine

Serviciile de Revizie climatizare Gree pe care le ofer asigură în zona Roșu cele mai bune șanse pentru ca vara să vă puteți simți confortabil în locuința Dumneavoastră. Experiența de care dispun este dublată de folosirea de scule, piese de schimb și materiale consumabile profesionale.
Activitatea de Revizie climatizare este pentru mine mult mai mult decât o simplă afacere – este o pasiune făcută cu plăcere. Orientarea către nevoile clientului și către rezultate dintre cele mai bune m-a caracterizat întotdeauna și mi-a permis să am un portofoliu de clienți bogat și stabil.

De ce este nevoie de Revizie climatizare Gree Roșu

În România am cunoscut cu toții veri foarte călduroase, cu temperaturi caniculare, încă de mai mult timp. Acum, din cauza schimbărilor climatice globale, o instalație de climatizare va trebui să facă față unor sarcini crescute, în condiții dificile. Timpul de funcționare va crește și, împreună cu el, va crește și uzura, deci nevoia de revizie sau chiar reparații. Chiar și o instalație climatizare Gree are nevoie de atenția cuvenită din partea unei firme specializate.

Revizie climatizare Gree Roșu

Cât costă o încărcare cu freon aer condiționat

Multe din firmele actuale de pe piata care executa acest proces percep un pret de 20 lei/100gr de freon si acesta este un pret corect. Un aparat de aer conditionat de 9.000Btu, are nevoie de o cantitate de 900gr de freon sa functioneze in parametrii corespunzatori ( cantitatea aceasta este estimativa deoarece unele aparate au cu 20-40gr plus sau minus.). De aici rezulta un pret de 180 lei/ incarcarea cu freon la un aparat de aer conditionat tip split de capacitate 9.000Btu. Dar la acest pret se mai adauga transportul care difera in functie de firma solicitata. Plus manopera de vidare si incarcare cu freon care la fel poate fi taxata sau poate fi inclusa in pret.

De ce este nevoie de freon?

Freonul este un gaz presurizat in recipienti speciali, acest gaz este toxic in mica masura pentru organism si mediul inconjurator.Un aer conditionat ne ajuta sa trecem cu bine peste caldurile insuportabile pe timp de vara dar ne poate ajuta si in incalzirea camerelor pe timp de iarna. Aerul conditionat foloseste freon pentru a functiona pe rece dar si pe cald!

Contactați-mă din timp pentru Revizie climatizare Gree!

Este în interesul Dumneavoastră să vă pregătiți din timp pentru perioadele foarte călduroase. Chiar dacă în acest moment instalația de climatizare pare să funcționeze corect, este bine să cereți opinia unui frigotehnist cu experiență, pentru o evaluare corectă a situației. Nu așteptați canicula, aglomerația pe service și neplăcerea de a nu vă putea folosi de instalația de climatizare Gree pe care o aveți! Chiar dacă marca pe care ați achiziționat-o este diferită, căutați-mă pentru a identifica din timp orice problemă și a evita ieșirea din funcțiune în cele mai călduroase zile care vor veni!

Scroll to Top
Call Now Button