Pachet revizie ( verificare , curatare , igienizare si completare cu freon ) = 400 lei

pret incarcare freon aer conditionat Bucuresti

Incarcare freon aer conditionat – cea mai ieftina incarcare freon aer conditionat din Bucuresti ?

Incarcare freon aer conditionat .

Ce presupune revizia si cat de importanta este?
Datorita umiditati si temperaturi scazute din timpul functionari unui aparat de aer conditionat in regim de racire se formeaza bacterii si mucegai in splitul de aer conditionat, de accea este necesara o revizie curatare si igienizare .
Efectuam completari cu freon, verificari aparatului, intretinere aparate de casa, locuita si apartament,revizia anuala(completare freon+curatare-igienizare la preturile de mai jos.) Incarcare freon aer conditionat  .

Rapiditate in procesarea comenzilor si profesionalismul echipei sunt lucrurile de baza la noi!

Cand echipamentele de aer conditionat functioneaza la mai putin de eficienta maxima cum vin setate din fabrica,consumul de energie electrica poate sa fie mai mare decat ar fi in mod normal.
Cheltuielile de intretinere a aparatelor sunt mult mai mici decat cele de remediere sau inlocuire completa a unui echipament distrus de o exploatare necorespunzatoare!
Stim cu totii ca in zilele toride de vara, aparatul de clima este prietenul tau cel mai bun.

  • INCARCARE FREON AER CONDITIONAT LOCUINTA PRET 250 LEI(9.000-12.000 BTU)
  • 60% din aparatele care nu racesc nu mai au freon suficient sau nu mai au deloc
  • Iar partea de 40% se datoreaza unei probleme la partea electrica sau a compresorului
  • Suplimentam aceste servicii de Sudura tevi, fisuri aer conditionat
  • AJUNGEM IN MAXIM 2-3 ORE DE LA COMANDA TELEFONICA ORIUNDE IN BUCURESTI SECTOR 1-2-3-4-5-6″.
  • FOLOSIM DETECTOR DE FREON SAU SUBSTANTA UV (SUBSTANTA CONSTRAST) UNDE EXISTA SUSPICIUNEA DE FISURA SAU PIERDERE DE AGENT FRIGORIFIC DIN INSTALATIA DE AER CONDITIONAT

Efectuam incarcare freon aer conditionat la preturi rezonabile si in timp record!

Echipele noastre de tehnicieni specializati in acest domeniu se vor deplasa la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil pentru a face constatarea defectiunii si eventual pentru a o remedia pe loc. Daca nu se poate efectua reparatia pe loc, de comun acord fie vom lua unitatea defecta cu noi la service-ul nostru din bucuresti, fie vom reveni cu sculele necesare sau piesa necesara.

Oamenii nostri au o experienta vasta in domeniul aparatelor de climatizare rezidentiale si pot repara sau intretine orice marca de aparat de aer conditionat indiferent deu model tip split sau caseta ori dublu split: Vortex, Daikin, Samsung, Lg, Singen, Sanyo, Fujitsu etc…

De asemenea venind cu idei noi de inovatie pentru a ne ajuta clientii fideli sau cei noi, cat mai eficient, am pus la punct un adevarat sistem de service bazat pe promtitudine reciproca care ne permite sa ne deplasam la locatia stabilita in cel mai scurt timp in Bucuresti si zonele adiacente din judetul ilfov.

Cand va hotarati, tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul din site si o echipa specializata va veni la dumneavoastra acasa pentru a rezolva situatia sesizata. Fie ca este vorba de service aer conditionat sau incarcare freon aer conditionat ori servicii de montaj aer conditionat vom fi aproape.Daca echipele noatre au identificat ca ar fi nevoie de inlocuiri de piese, de curatarea aparatului si pregatirea lui pentru sezonul calduros, noi va stam la dispozitie.Efectuam incarcare freon aer conditionat la preturi rezonabile ! Incarcare freon aer conditionat .

Dorinta noastra este sa avem cat mai multi clienti multumiti de aceea, ne perfectionam tot timpul prin cursuri noi sau scule aparute de ultima generatie astfel incat sa nu fie necesar sa apelati la mai multe surse din aceeasi bransa pentru a rezolva problemele legate de aparatul de aer conditionat din acasa sau birou. Incarcare freon aer conditiont .

Incarcare freon aer conditiont

Scroll to Top
Call Now Button